Kilpailun status päivitys -> järjestämme EM-kisat ja nuorten EM-kisat

Maailman cupin sijaan järjestämme Euroopan-mestaruuskisat ja nuorten Euroopan-mestaruuskisat (sarjat H/D20) alkuperäisellä kisaohjelmalla.

Lopullinen päätös kisojen pitämisestä vuonna 2020 päätetään 30.6. Myös ensimmäisiä ilmoittautumisportaita siirretään heinäkuun 8:nteen päivään. Siinä tapauksessa, että kisat joudutaan perumaan, niin ilmoittautumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Tällä hetkellä majoituksen varaaminen on erittäin epävarmaa etenkin Vierumäen suhteen, niin suosittelemme varaamaan majoituksen vasta elokuussa.

Kisojen järjestäminen COVID-19 pandemian takia on vielä epävarmaa. Toistaiseksi Suomen hallitus sallii julkisten tapahtumien, joissa on enemmän kuin 500 osallistujaa, järjestämisen elokuun alusta. Tosin tämä voi vielä muuttua. Suunnitelmamme on järjestää kisat korkeammalla statuksella.

Tulemme päivittämään kilpailukutsun pian ja pitämään teidät tilanteen tasalla.