Tervetuloa Lahteen!

Talven keskellä valmistelut tulevan syksyn pyöräsuunnistuksen MC-finaaliin ja senioreiden MM-kilpailuihin ovat jo täydessä käynnissä. Tapahtumat rakentuvat vaihe vaiheelta ja rastit kohti maalia suoritetaan yksi kerrallaan.

Lahti on aktiivinen urheilutapahtumien ja liikuntaharrastamisen kaupunki. Meillä on pitkä historia ja vahva maine erityisesti kansainvälisten talviurheilukilpailujen järjestämisessä. Lajien kirjo kasvaa koko ajan ja Lahdessa liikutaan ja kilpaillaan ympäri vuoden.

Pyöräsuunnistus on oivallinen esimerkki lajista, joka tarjoaa mahdollisuuden osallistumiseen eri ikäisille ja tasoisille kisaajille. Salpausselän vaihtelevat maastot ja kattava pyörätieverkosto luovat hyvät puitteet pyöräsuunnistukselle. Pyöräteiltä poiketaan maastoon ja suunnistusrastien etsintään.

Lahti valittiin Euroopan ympäristöpääkaupungiksi 2021. Ympäristötavoitteemme ovat kunnianhimoiset, olemme muun muassa sitoutuneet edistämään kaikkia kestävän kaupunkiliikenteen muotoja.

Urheilutapahtumat tuovat kisatunnelman ja liikkumisen riemun katsojille ja osallistujille. Tapahtuman taustalta löytyy aina aktiivinen tekijöiden joukko, suuri osa työstä tehdään talkoilla – rakkaudesta lajiin. Haluankin kiittää kaikkia tapahtumajärjestelyissä mukana olevia tahoja. Kisavieraille ja huoltojoukoille toivotan mieleenpainuvia hetkiä ja urheilun huumaa.

Menestystä kisoihin!

Pekka Timonen
Lahden kaupunginjohtaja

Pekka Timonen – Lahden kaupunginjohtaja

Leave a Reply